PÁLYÁZATOK

Kedvezményezett neve:

Hivatalos Biztonsági Okmány- és Jegynyomda Kft.

Projekt címe:

A Hivatalos Biztonsági Okmány- és Jegynyomda Kft piacra jutásának támogatása

Szerződött támogatás összege:

9 792 500 Ft

Támogatás mértéke:

50,00 %

Projekt tartalma:

A Cég 2015-ben beruházott egy KW típusú spirálfűző gépsort, mellyel a térség egyik legnagyobb spirálfüzet, spirálozott termék, illetve papír írószer ( füzet, naptár, mappa, notesz stb.. ) gyártójává vált. Az újonnan installált berendezés híre több hazai és külföldi füzet nagykereskedéshez eljutott, mivel több, mint 30 éve nem történt hasonló beruházás a régióban.

A megnövekedett gépkapacitás, a hazai munkaerő, és a kedvező földrajzi elhelyezkedés, lehetővé tette, hogy versenyképes áron ki tudjuk elégíteni a dömping szerű, szezonális megrendeléseket.

Külkereskedelmi kapcsolatainkat tovább szeretnénk bővíteni újabb partnerek felkutatásával. Elsődleges célországok:

Ausztria, Németország. Ausztriába és Németországba eleve jelentős volumenű az exportunk, célunk az, hogy minél közelebb kerüljünk a végfelhasználókhoz, azaz olyan kereskedőket kereskedelmi láncokat találjunk meg, akik közvetlen kapcsolatban vannak a végfelhasználóval, így magasabb árszinten tudjuk értékesíteni termékeinket.

Nemzetközi kiállításokon prezentáljuk termékeinket és a velük egybekötött szolgáltatásokat, illetve a szezonra kihegyezett szakmédiában ( iskoláknak szóló magazinok ) adunk fel hirdetéseket. A célpiac érzékeny a környezet tudatosságra, így cégünknél bevezetés alatt van az FSC minősítés, amely belépő alapkövetelmény, és némiképp garancia a piaci sikerre is.

A 3 db nemzetközi kiállításon, illetve 2 alkalommal termékbemutatón több, mint 1000 a témában érintett céggel kerülünk kapcsolatba. Ezek időrendi sorendben a következők lesznek: 2017. október hónapban INSIGHTS-X 2017 kiállítás Nürnbergben, 2018. január, Frankfurt Paper word expo, 2018. február: 2 db vevőtalálkozó és sajtótájékoztató Ausztriában, 2018 május Romexpo/Pack Expo Bukarest.

A piackutatást, weblap fejlesztés és a hozzá tartozó tételeket 2018-ig hajtjuk végre

Az eddigi export megrendeléseink alapján áraink versenyképesek, az összes ügyfelünk visszatérő rendszeresen adnak le megrendeléseket. Magas színvonalon előállított végtermékekkel, illetve kreatív reklám ajándék tárgyakkal egybekötve, szeretnénk minél több ügyfélhez eljutni minimum árajánlat adás szintjéig, amit a helyszínen rögtön meg is tudunk tenni.

A projekt szakmai programjának megvalósítása lehetőséget biztosít vállalkozásunk számára, mint mint magas szinten feldolgozott terméket előállító cég, hogy hozzáadott érték-növekedési és expornövekedési potenciállal bírjon, valamint a fejlesztés eredményeként a nemzetközi kapcsolatait bővíteni tudja, az exportpiaci részvétel intenzitása jelentős mértékben növekszik.

Projekt befejezési dátuma:

2019.05.31.

Projekt azonosító száma:

VEKOP-1.3.1-16-2016-00035

e írhatsz...